Yüksek trafikli (hitli) projeler için özel çözümler

Kaliteli, düzenli içerik üretmenin doğal çıktısı proje hitlerinin ( kullanıcı ziyaretlerinin ) artmasıdır. Başlangıç aşamasında standart bir hosting paketinin yeterli olduğu bu tarz projeler için, ilerleyen aşamalarda özel çözümler kaçınılmaz hale gelmektedir. Yüzlerce projeden edindiğimiz tecrübe ile, yüksek hit ( ziyaretçi ) alan web siteleri için projeye özel konfigürasyon ve çözümler için çalışıyoruz. 

Nasıl İlerliyoruz?

Başlangıç aşamasında 3-7 günlük süreç içerisinde projenizi tanıyoruz. Bu noktada kullanılan yazılım, tercih edilen veritabanı servisleri, günlük ziyaretçi ve geri dönüş oranlarını analiz ediyoruz. Yaşanılan kesintileri tespit edebilmek için dışarıdan servislerinizi monitörize ediyoruz. 7 gün sonunda, size detaylı bir rapor sunuyoruz.

Servis Seçimi

İnternet üzerinde stres testleri ile ilgili bir çok rapor bulunuyor. Ancak, bu değerler standart HTML web sayfaları üzerinden genel olarak standart konfigürasyonlar ile yapılıyor. Bu nedenle, sizin için en uygun servise biz karar vererek, tüm performans testlerini yapıyoruz.

Dağıtık Yapılar

Standalone bir sunucu üzerinde karşılanamayacak trafik değerleri için dağıtık yapılar oluşturuyoruz. Ön yüz olarak web servislerini arttırarak ve senkronize ederek, karşılanan trafiğin sunucu servis sağlık durumuna göre eşit olarak dağıtılmasını sağlıyoruz. Benzer şekilde, data servisleri için de replikasyon teknolojisini kullanarak, yüksek verimlilikte data erişimi sağlıyoruz.

İletişim

Projenizin analizi ve en uygun teklifimiz için bizimle İletişim Sayfamızdan irtibata geçebilirsiniz.

Bunlarda ilgini çekebilir

Önceki yazı
Backup (yedekleme) nedir, neden önemlidir?
Sonraki yazı
CDN nedir, neden gereklidir?