Ücretsiz domain kampanyası

Yavaş yavaş geride bırakmayı ümit ettiğimiz pandemi sonrası ve yeni normal’e alışmaya çalıştığımız bu günlerde, İdebil Teknoloji olarak bir çok şirketin ve sektörün internette yer alması adına 04-15 Haziran tarihleri arasında Standart Hosting paketi satın alan bütün müşterilerimize 1 yıllık ücretsiz domain hediye ediyoruz.

Satın almak için tıklayın
ücretsiz domain

Süreç boyunca ve sonrasında bir çok sektörün aslında olması gerektiği mecraya, internete yöneldiğinin farkındayız. Bizlerde yeni dönemde ülkemizde hizmet veren şahıs yada şirket farketmeksizin herkesin internet ortamına taşınması, hizmetlerin aksamaması ve sürece destek olmak adına “ücretsiz domain” kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz.

Kampanya koşulları aşağıdaki gibidir.
  • Kampanya 04.06.2020 – 15.06.2020 aralığında geçerlidir.
  • Kampanya yeni tescil edilen .com, .net, .org ve .info uzantıları için geçerlidir ve bir yıllıktır.
  • Kampanya yalnızca yeni alımlarda geçerlidir. Alan adı uzatma ve transfer işlemlerini kapsamaz.
  • Hosting ve hosting paketine bağlı domain siparişi aynı anda verilmelidir.
  • Kampanya dahilindeki hosting ürününün iade edilmesi durumunda, kampanya koşullarından feragat edilir. Ücret iadesi, birlikte tescil edilen domainin kampanyasız (1 yıllık) satış fiyatı, daha önce ödenen toplam tutardan düşülerek yapılır.
  • Kampanya, diğer kampanyalarla ve hediye çekleri ile birleştirilemez.
  • Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
  • İdebil Teknoloji kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Pandemi süresince bir çok firma internet ile evden çalışmayı, genel kabul görmüş ürünler dışında bir çok ürünün satılabildiğini, eğitim verebilineceğini, tüm bunların istenildiğinde ve doğru kurgulandığında ne kadar verimli olduğunu görmüş oldu. Sektörünüzü ve işinizi internete taşımak için hala geçmiş kalmış sayılmazsınız. İdebil olarak uzun yıllardır irili ufaklı bir çok firmayı ve bireysel hizmet veren kişileri internet ortamına taşıdık, taşımaya da devam ediyoruz. İnternetin gücüne ve verdiğimiz katma değerli hizmete sonuna kadar güveniyoruz ve herkesi internete davet ediyoruz.

Ayrıca işinizi ve sektörünüzü internete taşırken sizlere yeni internet sitenizin kurulumunda da yanınızda olmak istiyoruz. Müşterilerinizin ihtiyaç ve beğenilerine karşılık verecek şekilde tasarım ve yazılımının geliştirilmesi konusunda da yardımcı oluyoruz. Konu ile ilgili detaylı bilgi ve teklif almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bunlarda ilgini çekebilir

Önceki yazı
Domain fiyatları ve en ucuz domain uzantıları
Sonraki yazı
Azure Traffic Manager Nedir, Neden Kullanılır?