SSD Hosting avantajları ve Cloud SSD Hosting

SSD Disk teknolojisi, manyetik disk teknolojilerine göre çok daha performanslı çalışan bir donanım teknolojisidir. Hosting paket performansı, kullanıcılar için hızlı erişim, arama motorlarında sıralama gibi bir çok alana dokunduğu için, SSD Hosting gereklilik halini almıştır.

SSD Hosting Nedir?

Giriş bölümünde SSD Disk teknolojisinden bahsettik. Tamamen SSD Disk alt yapısı ile oluşturulan Hosting alt yapılarından sağlanan paylaşımlı hosting paketleri, SSD Hosting olarak adlandırılmaktadır.

Hangi Alanlarda Performans Sağlar?

Servislerin koştuğu, DNS servislerinden, veritabanı servisleri ( MySQL, MSSQL ve benzeri ) ile web sitenizin açılış hızına kadar bir çok alanda performans sağlar. Ancak yaygın olarak dinamik web sitelerinde önerilmektedir.

Sitem Neden Hızlı Olmalı?

Sitenizin hızı öncelikle sizin, müşterilerinizin ve arama motorlarının erişimi ile ziyaretçi yönlendirmesi için gereklidir. Bir Bloggersanız, yazdığınız yazının saniyeler içerisinde yayınlanmasını istersiniz. E-Ticaret siteniz varsa, müşterilerinizin ürünlerinizi kolayca inceleyip sipariş vermesini istersiniz.

Arama motorları, kullanıcı deneyimini arttırmak için, arama yapan ziyaretçileri en hızlı sitelere yönlendirmek adına algoritmalarını güncelliyor.Tüm bu nedenlerden dolayı, performanslı ve kolay erişilebilir bir web sitesi her alanda gerekliliktir.

SSD Hosting Hangi Alanlarda Kullanılır?

Tüm projelerde kullanılabilir. WordPress HostingE-Ticaret HostingForum Hosting gibi paylaşımlı hosting altında bölünen tüm paketler için geçerli ve kullanılabilir durumdadır.

SSD Cloud Hosting Nedir?

Cloud yapılarda, konumlandırılan storage disk alt yapısının tamamen SSD’den oluşması durumunda, hosting paketine SSD Cloud Hosting diyebiliriz. SSD Cloud Hosting, SSD performansı ile çalışırken aynı zamanda Failover teknolojisi kullanarak, %100’e yakın erişim garantisi sağlar.

Fiyat Bilgisi

Tamamen SSD disk alt yapısı kullanan Web Hosting çözümlerimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bunlarda ilgini çekebilir

Önceki yazı
Antispam gateway (spam koruması) neden gerekli?
Sonraki yazı
Backup (yedekleme) nedir, neden önemlidir?